Koh Phangan


1. Johnny o bucketforsaljarn Johnny. 2. Jag, Johnny o norsa Jarle (30 ar gammal) . 3. Sebbe. 4. Simon3. Anders sjuk

Som jag skrev tidigare aker man hit for festen och givetvis var det sa aven for oss. Fem kvallar blev det har varav fyra med Chang, Singha, Buckets, Samsong etc. Vi checkade in pa ett hostel 100 m fran feststranden vilket hade sina for- och nackdelar. Men vi var ju trots allt har for att prova festen. Vi hookade upp med simpas karlstadgrabbar Simon och Sebbe. Simon, Simon, Simon, Johan, Anders och Sebbe var alltsa laguppstallningen. Forsta kvallen blandade vi lite fina groggar och borjade lugnt pa stranden. Promillehalten skot i hojden och senare drog vi ivag pa ett poolparty en bit bort. Dar hade vi helt galet kul men av nagon anledning minns jag inte riktigt allt, hade nog sovit daligt. Det var tydligen galet nara att jag hamnade i slagsmal efter att ha trampat en kille pa handen men mina lagkamrater avstyrde det smidigt. Anders drog aven ett riktigt snyggt raggningstrick. Johan som har tjej pa hemmaplan hade fatt en tjej efter sig som var mer an onskvart intresserad, dom dansade en stund men Johan som ar en trogen grabb hade inte mycket att hamta. Anders som ferbrilt letade efter en famn att varma sig i viskade i brudens ora  - "Horru, han har tjej, ta mig!" Det gick inte hem.

Kvall nummer tva exploderade aldrig pa samma satt och var darmed mer trevlig an galen. Nummer tre daremot. Kanske roligaste festkvallen nagonsin. Svart att forklara vad som ar sa kul med en kvall men vi var pa stranden vid varat place. Efter lite forkrok vid simons o sebbes bungalow rojde vi vidare pa stranden och vidare till diverse dansgolv. Vilt var det, ni far fantisera.

Sjalva fullmoonkvallen var kvall nummer 4 och nu anslot aven Viggo och Frida som vi traffade i Kambodja. Dom flyttade in i varat tranga hotellrum och sen korde vi igang. En totalt skruvad fest pa alla satt, 20 000 fulla manniskor pa en strand. UV-farg, buckets och dunkadunka-musik. Vi hade en grymt rolig kvall men dagarna innan var nog anda snappet battre.

Omradet kring fullmoon-stranden vilket var det enda stallet vi var pa ar inte klok. Har handlar allt om buckets, sprit och fest. Nere pa stranden ar det som en marknad med ca 50 stand uppradade dar alla saljer buckets. En bucket ar som en drink fast stark som svinet och tio ganger sa stor, levereras i en hink. Pa varat stammisstand kopte vi 4 buckets for ca 400 baht vilket ar 100 kronor och det ar ca 4 liter grogg innehallandes 1,5 liter sprit. Har ar det inte svart att bli full.
Lyckligtvis var det ingen av vara tappra grabbar som stupade, skadade sig eller fick andra men fran festandet. Daremot var det manga andra som tittade lite for djupt i flaskan, inne pa klubbarna och framforallt pa stranden ligger folk i drivor helt utslagna. Pa vag hem fran fullmoonfesten sag stranden ut som ett slagfalt med stupade soldater. Dar var det inte svart for tjuvarna att plundra. Vad som forvanade mig nagot sa extremt var att jag inte sag eller horde talas om nagra droger alls. Givetvis forekom det men jag sag inte ett spar av det, forutom manniskor man kunde misstanka da.

Aven dagarna var faktiskt riktigt skona har da stranden var full skona events. Koh Phangan var an sa lange roligast pa hela resan och det var vi alla overens om. Men efter att ha gatt upp bakfull 13.00, levt pa baguetter och majjonas, varit skruvad i huvudet, druckit, dansat, trangts med svettiga grabbar i bar overkropp pa klubbarna och gatt o lagt sig 05.30 fyra natter i rad fick det vara nog. VI MAASTE HARIFRAN!

Femte dagen var vi ett gang slagna krigare: forkylda, ogoninflammerade, slitna, smaskadade och deprimerade. Efter en jordnotsallergichock fran Anders som ledde till doktorn, dropp och knark samt en nota pa 11 000 baht kande vi att vi gett allt har pa on vi la benen pa ryggen o drog.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0