Perhentian Islands

Trots att det fortfarande ar lite halvtaskig sasong pa Malaysias ostkust for vi dit efter att ha fatt rapporter fran andra som var dar att solen sken som bara den! Sa med forhoppningar om fint vader och med grymma uttalanden och artiklar sasom:

Topp 10 strander!
Long beach i Malaysia.

1. Long Beach, Perhentian Islands

Perhentian Island består av två st öar med oändliga palmsträckta stränder. En av dessa kallas Long Beach och är känd för sin fantastiska vita, finkorniga sandstrand, sitt kristallklara vatten och de underbara korallreven. Precis intill stranden breder de underbara palmerna ut sig för den som vill ha lite skugga. Lite längre upp börjar det fantastiska inlandet med sin vackra djungel. Denna strand är ett måste om du besöker Malaysia. Long Beach når du via en 30 minuters tur med en snabbåt från Kota Bharu."

Vi bosatte oss pa just Long Beach med hade tyvarr vi inte turen med oss utan fick ganska taskigt vader forutom en eftermiddag. Stallet var dock valdigt vackert och jag skulle verkligen rekomendera alla att aka hit, men lite senare pa aret da regnet dragit forbi. Men trots sjukdommar och regn hade vi det mycket trevligt och roade oss bast vi kunde. Schack, badminton, fotboll, frisbee, film o annat spex sysselsatte oss fint.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0